MARCHI – SS2015



В рамках Ukrainian Fashion Week відбудеться показ MARCHI – SS2015, місце проведення – Мистецький Арсенал (Київ, вул. Лаврська, 12) 17 жовтня 2014 р. о 18:00.
MARCHI представляє колекцію Prozora, весна-літо 2015 – спільну роботу дизайнерів бренда Таші Кухар и Валерії Марчі.
Prozora SS 2015 – сміливе змішення романтики і спорту. Основою головного силуету колекції були весільні та вечірні сукні 40-х років. Одяг декоровано воланами і спортивними деталями, які роблять лінію свіжою та легкою, пронизаною динамікою і молодим дівочим духом стилю MARCHI.
Дизайнери MARCHI вміло сумістили функціонування спортивної одягу, зокрема спортивних купальних костюмів, з вінтажною вечірньою модою. Таке контрастне поєднання є постійною і відмінною рисою бренду.
Окрім головної лінії прет-а-порте, що складається із жакетів, літніх пальто, спідниць і шортів, особлива увага була приділена розробці суконь різного призначення: casual, спортивні, для денних прогулянок, коктейльні та вечірні.
Дизайнери Валерія Марчі та Таша Кухар про роботу над колекцією:
«Ця колекція про нас. Ми – це те, що на нас вплинуло. Це люди, з котрими ми спілкувались, події, зустрічі. Все те, що з нами відбувалося. Колекція про спогади і про те, ким ми є насправді. Ми захотіли розповісти, що всі ми і є комплекс всіляких культур та вчень, релігій та світобачень.
Для розробки колекції ми обрали спеціальні органічні матеріали. Нас вразили дивовижні властивості «самоочищення» тканини з волокон лотоса. Не дивно, що квітка лотоса символізує цнотливість, так як вона завжди зберігає чистоту і дивовижність.
Зворушливо і органічно виглядає матеріал "рамі" - кропива. Він має значну міцність."Міцна чистота" - епіграф нашої колекції і заклик».

В колекції також використані шовк і спортивний трикотаж. Кольорова гамма колекції MARCHI SS 2015 свіжа й контрастна: натуральний білий, небесно-блакитний, ягідно-брусничний і насичений синій.
Дизайнерами спеціально було розроблене взуття, яскраве і кольорове, яке зберегло цілісність колекції і підкреслило сміливість та впевненість бренда MARCHI.
Стиліст показу MARCHISS 2015 – Тео Декан.
Додаткова інформація: www.marchi.com.ua

5 Comments

  1. great blog ,would you like follow each other , join also my oasap gardigans giveaway :*
    http://zielonoma.blogspot.it/2014/10/wygraj-jeden-z-3-swetrow.html

    ReplyDelete
  2. Lovely post <3

    I have a new giveaway happening in my blog, please join here
    Visit my blog: www.sarahrizaga.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Enter my giveaway to win cardigan.
    http://anna-alina.blogspot.com/2014/10/oasap-giveaway-win-warm-cardigan.html

    ReplyDelete